Om Fyksen Servicecenter Brumunddal

1957: Fyksen Dieselservice blir etablert.

Historien bak Meca Service AS avd.Fyksen Brumunddal

Meca Service AS avd. Fyksen Brumunddal ble startet i 1983 av Per Arne Sveberg og Ivar Kvernvolden. Da var navnet Sveberg & Kvernvolden AS. De startet da opp ved gamle BP bensinstasjonen i gågata (der hvor bakeriet er nå) før de flyttet til Industrigata 11.Der holdt de til før Fyksen kjøpte de opp i 2008. Da ble navnet endret til Fyksen Servicesenter AS og hele virksomheten flyttet til Nygata.

Der fikk vi 500 kvm verksted, og i tillegg fikk vi 200 kvm som fordeler seg på kundemottak, kontorer, pauserom og garderobe fasiliteter. Med ny beliggenhet og jernbanestasjonen som vår nærmeste nabo så ble det enklere for kundene våre å kunne sette fra seg bilen på verkstedet. Kort vei til sentrum med de fleste fasiliteter eller komme seg videre på jobb via kollektiv transport.

I 2018 ble vi oppkjøpt av Meca Norway AS og der av navnet Meca Service AS avd. Fyksen Brumunddal.

 

Det har alltid vært viktig for oss å kunne tilby prisgunstig verkstedarbeid for de aller fleste bilmerker, og våre dyktige ansatte står klare for å ta imot din bil. Vi tilbyr alt av behandling til din bil. Vi bruker moderne verktøy og apparater for å hjelpe våre kunder på en mest mulig profesjonell måte.

Vi er en del av MECA- kjeden, som har 300 verksteder over hele landet. Fra 2019 er vi også et MECA-sertifisert elbilverksted.

Ta vare på bilen din – levér bilen din hos oss. Da er den trygg og du har den lenger.

Du kan bestille time på hjemmesiden vår, ringe oss på 62 34 20 16 eller stikke innom for en hyggelig prat.