Om Fyksen Servicecenter Brumunddal

1957: Fyksen Dieselservice blir etablert.

Meca service AS avd. Fyksen Brumunddal ble startet av daglig leder Knut Olav Kvernvolden, og lenge holdt vi til i Industrigata 11 før vi august 2008 flyttet hele virksomheten over til Nygata i sentrum. Da fikk vi et stort verkstedområde på 500 kvadratmeter, og i tillegg fikk vi 200 kvadratmeter som fordeler seg på kundesenter, kontorer og spise- og garderobefasiliteter.

Med ny beliggenhet midt i Brumunddal sentrum og med jernbanestasjonen som nærmeste nabo så har det blitt det enklere for kundene våre å kunne sette fra seg bilen på verkstedet mens de kan ta seg en spasertur.

Det har alltid vært viktig for oss å kunne tilby prisgunstig verkstedarbeid for de aller fleste bilmerker, og våre dyktige ansatte står klare for å ta imot din bil. Vi tilbyr alt av behandling til din bil. Vi bruker moderne verktøy og apparater for å hjelpe våre kunder på en mest mulig profesjonell måte.

Vi er en del av MECA- kjeden, som har 300 verksteder over hele landet. Fra 2019 er vi også et MECA-sertifisert elbilverksted.

Ta vare på bilen din – levér bilen din hos oss. Da er den trygg og du har den lenger.

Du kan bestille time på hjemmesiden vår, ringe oss på 62 34 20 16 eller stikke innom for en hyggelig prat.

Velkommen til oss hos Meca service AS– Fyksen Brumunddal