Bilglass

Vi reparerer eller skifter ditt bilglass!

Vi tar oss av alt når det gjelder dine bilglassbehov! Enten du har fått en steinsprut på frontruten eller skader på andre vinduer i kjøretøyet ditt, er vi her for å løse det. Med vår ekspertise sikrer vi at din bil er utstyrt med trygge og pålitelige glassløsninger.

Våre tjenester

 Reparasjon eller utskifting

Steinsprut eller mindre skader? Vi reparerer glasset ditt raskt og effektivt. Har du glassforsikring? Vi håndterer alt papirarbeidet og sørger for at reparasjonen ikke påvirker lommeboken din.

Sikker utskifting

Ved behov for utskifting sørger vi for at alle glassruter skiftes i tråd med moderne standarder. Dette garanterer ikke bare en feilfri installasjon, men også beskyttelse mot etterfølgende problemer som lekkasje eller rust.

Vår forsikring til deg

  • Kvalitetssikret reparasjon: Vi utfører reparasjoner og utskiftninger med fokus på kvalitet og sikkerhet.
    Problemfri prosess: Har du glassforsikring? Vi tar oss av alt fra reparasjon til nødvendige forsikringspapirer, slik at du kan kjøre videre uten ekstra bekymringer.
    Moderne og pålitelig: Vi benytter moderne prinsipper og materialer for å sikre at glasset ditt er holdbart og pålitelig.

Ta kontakt med oss for en timebestilling eller en vurdering av dine bilglassbehov. Vi er her for å sørge for at ditt kjøretøy har de beste glassløsningene for din sikkerhet og komfort!

Kontakt oss for spørsmål eller timebestilling her